Crosstrainer vergelijk test deel 1 (front)

CrosstrainerWe vergelijken in deze test 4 crosstrainers met elkaar.

Tunturi C65
Bremshey CF7
Flow fitness CT1300
Tunturi C35

We beginnen met de Tunturi C65.
Het uitpakken is zo gebeurd, er zitten vele losse delen in de doos maar de doos is zeer praktisch ingericht. Naar boven was even een paar keer lopen maar de onderdelen zijn makkelijk te verplaatsen. Er zit een duidelijke Nederlandse handleiding bij die in stappen (per stap ook de bijbehorende schroefjes) uitlegd hoe het gemonteerd dient te worden. Wanneer na een uur a ander half uur de crosstrainer in elkaar staat gaan we hem uittesten.

De crosstrainers is zeer stabiel, oogt fraai en maakt een zeer soepele beweging. De monitor is met de druk/ draaiknop eenvoudig te bedienen en er zitten voldoende instelmogelijkheden op.

3 gedachten over “Crosstrainer vergelijk test deel 1 (front)

  1. Fitness guru

   De X1 heeft een heel andere slag dan dat de C95 heeft. De X1 is wat beperkter kwa programma’s en het display is ouderwets. Daar staat tegenover dat de beweging wat fijner aanvoelt.

   Ga je voor mogelijkheden en motiverende programma’s? -> C95
   Incl touchscreen met internet e.d.

   Ouderwets maar wel een iets fijnere beweging -> X1

 1. Koen

  Beste meneer/mevrouw,

  Ik zie dat u al enige tijd in bezit bent van crosstrainerkopen.info. Echter zie ik dat u de laatste tijd geen berichten meer heeft geplaatst en ik vroeg mij daarom af of de website misschien te koop is.

  Ik hoor graag van u.

  Alvast bedankt,

  Met vriendelijke groet,

  Koen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *